About Me

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
I intend to keep the web site updated on a regular basis. I’m happily married with my loving husband. A bubbly person; easy going and adore children so much. Follow My Links to access my photographs and blog Cheers!!!!

PROMOTION PHOTOGRAPHY :

Waktu

Wednesday, July 8, 2009




Assalamualaikum…actually ini adalah second blog aku(blog yg dulu tak ingat dah password sbb dah lama x buka)…disebabkan husband aku dah ada blog dia sendiri…aku pun nak aarrr jugak...paling active psl blog ni x lain x bukan my bro-in-law aku(hedgebeewhy) & his wife(catbunge)….aku ni bukan x suke buat blog tpi dulu aku rasa aku xde cerita yang menarik nak aku kongsikan(kisah dulu sume yg pahit jer..so just leave it)…kisah hidup aku sekarang aku ibaratkan mcm pelangi…..walaupon x selalu pelangi muncul at least de jugak cahaya yg berwarna-warni kat dalam hidup aku skrg….

First of all aku nak perkenalkan diri aku cikit lah….nama aku effa nickname aku mmg byk so x mo panjangkan cerita just call me ‘effa’…married with my adoring husband Kamarul Azmil yaakub..baru je mendirikan mahligai pd 22 Nov 2008….kira newly wed jugak lah hehehe…aku suke dgn kehidupan baru ni…lebih teratur dan yg paling besh aku dh de soulmate..dan family aku jdi besar dgn kehadiran famili(in law)...

Masa lapang aku byk abiskan bersama suami tercinta..dan keluarga….hobi aku suke menyanyi(wpon suare x lah sedap sgt pun tpi boleh lah..)

ermmm...aku rasa takat sini dulu catatan pasal diri aku ok......cheers!!!

Popular Posts