About Me

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
I intend to keep the web site updated on a regular basis. I’m happily married with my loving husband. A bubbly person; easy going and adore children so much. Follow My Links to access my photographs and blog Cheers!!!!

PROMOTION PHOTOGRAPHY :

Waktu

Wednesday, July 15, 2009

My Wedding:Episode- Akad Nikah
























































Tanggal 22 Nov 2008 bertempat di Panchor Muar..aku selamat di ijab kabulkan….mlm sebelumnya aku tak dapat tido (biasalah tu kan) Syukur alhamdulilah semuanya berjalan dgn lancar w’pon keadaan aku yang kurang selesa disebabkan:
1)Aku terperanjat lihat diri sendiri
2)Suamiku terkedu melihat isterinya
3)Orang sekeliling terpina melihat aku(entah apa yg dia org kutuk tu hahahah)
Nak tau pasal pe?heheh geli hati aku nk cerita sbb makeup aku…aku pun x sangka leh jdi mcm tu…eye shadow aku colour hijau…hahahhah…pas tu nk cepat …smpi tudung aku pon aku rasa x selesa…tpi mende dah lepas kan?nk buak guano…

So di ringkaskan cerita, masa majlis pernikahan tu (kt Masjid Kg. Jawa) mmg aku rasa hiba dan pilu lebih lagi melihat kedua ayah & mak…sayu je tgk aku..mayb sbb nak melepaskan aku sebagai anak perempuan terakhirnya utk diserahkan pd suami tercinta…aku nagis x hingat…terbayang dosa2 aku pada mereka ..terus aku mohon ampun kt ayah mak atas semua kesilapan aku sebagai anak….(tat kala ni airmata x henti mengalir)…

Kepada suamiku….terimalah i sebagai isteri dgn seadanya…effa akan sedaya upaya buat yang terbaik untuk family kita nnti….salah atau silap effa harap b maafkan…harapan efa pada b bimbinglah effa utk menjadi isteri yang terbaik….

4 comments:

[siti] said...

ooo... ade belog... mai la visit belog ai plak... http://sitizya.blogspot.com

byk merapu je. hehehe.

sitti nurs said...

hye effa...
senang nih bisa baca blognya.
suke nyanyi ya? wah.. bole karoke bareng donk... :D

Saufwan said...

nice blog as well.. =)

kayimagez said...

hhahah...i nak creta dari u lagi...tq

Popular Posts