About Me

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
I intend to keep the web site updated on a regular basis. I’m happily married with my loving husband. A bubbly person; easy going and adore children so much. Follow My Links to access my photographs and blog Cheers!!!!

PROMOTION PHOTOGRAPHY :

Waktu

Saturday, July 11, 2009





































Snapshot ni kami ambil semasa sebelum bernikah….bak kata org sekarang pre-wedding photoshoot. Photographers is Pevey Hack & Reggie di putrajaya…nilah kali pertama aku menjalani photoshoot bersama hubby(masa tu still bertunang) ita kakak ipar aku & shasa
(anak ita) menemani kami waktu tu(thanks ita)…memang penat sgt tpi aku rasa enjoy…terima kasih pada Pevey Hack dan reggie sbb photo yg mereka ambik mmg cantik2…mmg pro lah diaorg ni..cume kami agak gugup sikit waktu tu sbb x pandai nk berposing…hehehe…..
Dan kad kawen yang kami buat pun menggunakan picture dari mereka….tapi design oleh abg ipar aku (asu) dan juga hubby…dan inilah hasilnya..mmg cantik…

Popular Posts