About Me

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
I intend to keep the web site updated on a regular basis. I’m happily married with my loving husband. A bubbly person; easy going and adore children so much. Follow My Links to access my photographs and blog Cheers!!!!

PROMOTION PHOTOGRAPHY :

Waktu

Thursday, August 20, 2009

Sport Club August Activity~Bowling Tournament @ Midvalley~


Jelingan Ayu Kak Fauziah disamping Syafiqah

Zaini, Fanny & Crystal

Minta2 lah strike...sambil diperhatikan oleh 'sifu'

Madaline and her lovely daughter

Amer & Myra

Aik dah sakit tangan ke 'Mike Tesen'?

Aloy tengah mengatur stratergy...

U rawk!!!

We are family....

Zen diapit gadis-gadis BSMART Fanny & Crystal


Myra menjerit apabila bola bowling ke longkang..





Lama x meng'up date' blog ni...bukan bz tapi mcm xde semangat nak buat..
Ok kali ini aku nk menulis activity pada last week yang di anjurkan oleh company aku BSMART TECHNOLOGY SDN BHD. Disebabkan aku sebagai ahli jawatankuasa Sport Club pada Tahun ini...dan activity ni pon aku yg cadangkan maka pada 12/8/09 jam 6pm bertempat di Midvalley,telah berjalannya tournament Bowling ini...walaupon ada beberapa nama yang tidak menghadirkan diri namun game ni ttp berjalan dgn lancarnya....terbahagi kepada 5 kumpulan dan setiap kumpulan terdiri 5 ahli(ada yg terpaksa main 2 kali)...
Memang meriah semasa game berlangsung...usik mengusik dan ada yg x pernah main tetapi nyata ada jugak bakat utk men'hayun' bola bowling dgn bergaya...heheh....Di sini aku sertakan pic2 kami dgn penuh bergaya menghabiskan sebanyak 4game...Harapan selepas ini ada lg activity bowling ni....

Keputusan Perlawanan Bowling:

Team Standings

1. Team No.3

· Fadzil

· Amer

· Effa

· Crystal

· Anonymous

2. Team No.4

· Zairoul

· Madaline

· Zaini

· Mohd Rafis

· Syafiq

3. Team No.2

· Mira

· Hadi

· Fauziah

· Chua Jiin Hong

· Siti Rafiqah

4. Team No. 1

· Arina

· Akmal

· Farid

· Thwee Tien Chuan

5. Team No.5

· Fanny

· Zen Ng

· Kogi

· Patrick

· Anonymous

Individual Standings

1.Fadzil

2. Akmal

3.Zaini

4.Anomus (Team 3)

5.Amer

6.Zairoul

7.Mira

8.Mohd Rafis

9.Chua Jiin Hong

10. Patrick

11.Siti Rafiqah

12.Crystal

13.Razz

14.Thwee Tien Chun

15.Anomus (Team 5)

16.Arina

17.Effa

18.Kogi

19.Fauziah

20.Hadi

21.Madaline

22.Syafiq

23.Fanny

24.Zen Ng

25.Farid


No comments:

Popular Posts