About Me

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
I intend to keep the web site updated on a regular basis. I’m happily married with my loving husband. A bubbly person; easy going and adore children so much. Follow My Links to access my photographs and blog Cheers!!!!

PROMOTION PHOTOGRAPHY :

Waktu

Saturday, July 3, 2010

My New Mi Casa

Woot..woot...

Dah lama x update, tpi sbb mr.kay kata aku perlu buat sesuatu kt blog aku sbb dia tgk dok  mcm tu jek ..dah bersawang =.=

yolah2 den nk buek la ni...

Nak habaq mai laaa....smlm aku pindah ke rumah baru....mak aiii aku rase nk patah dah pinggang...bangun pagi kaki x leh nk pijak lantai, tapak tangan aku dh keras dow...siap  lengan dh de muscle  :)  bayangkan gua angkat dri tingkat bwh ke tingkat 4...start pkl 11 sampai pkl 3.00 pagi. 

Mr.Kay bising suruh aku x yah tolong...aku plak yg jenis x leh dok diam..de hati nk tolong angkat barang..(padan muke aku smpi sakit2 bdn...)

Pindah umah mmg amatlah memenatkan.....penat 1..nk packing barang, angkut barang last punggah barang.. aku mmg x suke...1 lagi barang kite leh rosak...dlm proses ni oven pemberian akak  masa kawen dulu jatuh huaaaaa....nagis aku...masa angkat tilam tu diorg x nmpk oven ni kt atas meja...kedebukkk jatuh...berkecai hati aku tgk ...sayang tul...lgi 1 almari...Pemberian harijadi Mr.Kay masa bufday aku...almari tu panjang..so nk time nk bawak kuar susah...nk masuk pon payah adesssss...abis calar balar....tpi mmg susah tul almari ni...bertungkus lumus parid , shahrul & Mr.Kay nk masukan dia...

Umah aku tingkt 4 plak tu..mmg lah exhausting..... abis peluh jantan kuar....mencabar tul...Mr.Kay soweyy ye x dpt nk urut u..sbb i pon dh x larat ...apa kata u urut i , i urut u heheheh...
Mr.Kay dh sediakan n.ayam utk semua org smlm...aku & mr.kay makan after abis punggah sume brg...mcm org kebulur kitaorg lahap nasi tu  ;p

OK Chapter 1 dah berakhir...chapter 2 lom lg..nk mengemas balik sume brg2 ni...huaaaaa rasa nk nagis...korang nk tau klu berpindah masa bujang2 dulu x lah mcm ni..dah berkawen ni, dh double sume..
Dengan pertolongan farid (abg amer) kami upah 3 org dgn 1 lorry...x muat sume brg2 , siap but 2 trip...Thanks to satu2nye wakil TRT Kekanda Shahrul, My sweet Sister in law Ita , Abg Sham & sasa, Asu Sefamily x lupe mak mentua koi(shian mak x brp sihat lg sudi melawat kami) & Newly Wed Farid & his Wife (Milaa)

Meh tgk 2 ,3 keping pic yg aku selitkan kat sini...Ni lah mi casa yg baru...

Apartment 2 tingkat mcm rumah lama aku, tpi sini ruang lebih besar dari yg dulu.

 Tpi yg x beshnye bathroom kt master bedroom xde kt dlm, terletak kt luar...1 lg bathroom kt tingkat bwh....


 Ni Second Bedroom...kami cadang nk sewakan bilik ni...dh siap katil tilam & almari...sesapa berkenan leh la contact sayee  ;)
 

Ruang tamu aku paling suke sbb besooo... (wuuhooo...leh main kejar2 dgn Mr.Kay nyeehh..nyeeeehh...nyeehhh  ;p)

                                       C Mr.Kay dah kepenatan tu)

  Ha! ade plak 1 ruang bilik komputer utk Mr.Kay...


Alamak bersepahnye dapur sayeee.....ha bangunan kt luar tu ialah Sek.Agama Pandan Indah..dekat jek

arghhhh.....oklh nk ZzZZZzzzzz jap...badan dah kebas2...Mr.Kay dah jauh melayari mimpi....nak join dia skli lah.....


weeiii sesapa yg rajin ,rasa2 xde pe2 nak buat sila2lah tolong aku mengemas ek hehehhe...mmg x arrr...kecuali aku letak 50 atas meja....x yah nk ngada2 efa oiiii baik komeh sendiri (eh apa daaa soal & jwp sendiri huhu...)  

Chow bebeh

Saturday, March 6, 2010

Kasut


Peluh sudah.....


Nie lah kasutnye...theee.hehehe...ok x? Nike T90

Dah lama x menjenguk blog aku ni…..bukan pe now dh bz sesgt…hahaha (yelah tu)….so nk sambung ckit cer pasal diri aku yg dh lama aku skip…..pada hari rabu lepas, aku ikut amer aka Mr.Kay Azmyth g main futsal…Dah lama aku x ikut dia main futsal bukan apa …depa stat ‘awal’ sgt ..kul 10 gitew…abis dlm kul 12-1 am…mana mak nk larat nok….sok dh nk pi kojo…x kuasa mak…tpi kali ni aku ikut sbb aku nk tgk dia main pakai kasut yg aku bg masa bufday dia bulan 2 tempoh hari….wah! klu la kasut tu ibarat gelang …bak kata org utara…lip lap lip lap …tu diaaa….berkilauan…memula tu dia malu gaks kene usik dgn kekwn dia..hahah merah padam muka dia…tpi x brp nk nmpk sbb la ni dia dh gelap ckit hehehhe….tpi biasalah kejap je depa usik …..

So oklah dia main bersemangat gaks la aku tgk…de jugak jaringan yg cantik ….gerakan yg pantas & hantaran silang yg cukup menawan hati aku wakakakak……bleh gitew…yelah laki mak kan…kenelah up ckit…..de la aku snappy snap pd ari tu….ramai tul mmbr2 yg dtg..smpi byk kali tukar team…biasa lama diaorg main kali ni terpaksa main dlm 5 min then kuar….dri peluh menitas-nitas leh smpi kering nk tggu turn …hahahhaa…budak2 pesawat pon ada…..

So kepada hubby …..mmg shesuailah kasut yg I beli tu ek b! hope u love it…..

Popular Posts